søndag 24. november 2013

Picnic på hesteshow, med medbrakt teltpaviljong

Her i høst ble vi med på den lokale hesteutstillingen. Ville vi reise i stil? Ja, det ville vi. Her skulle det koses, vi hadde ikke frihelg for ingenting.

Her ser vi alle sammen pent oppstilt, i teltet som vi lånte av Ivar, noen mer nervøse enn andre for oppvisningen etterpå. Men det er ingenting som roer nervene som litt god mat på tur! Dessuten pakket vi bilene fulle med saueskinn, reinsskinn, Ingvilds sivmatter, stoler, kister (som inneholdt riddergreier og hesteutstyr til oppvisningen). Kurver, kister og bokser gjør nå en gang sitt til at det blir koselig.

Vi hadde med hjemmelaget ripssaft, og fant frem noen plastvinglass som lå igjen fra bryllupet. Kjekt å ha uthus, og manglende evne til å kaste noe som kan komme til nytte senere.

Ingvild stekte ihop bacon, sopp og løk og ellers det hun fant i kjøleskapet, og tok med. Termos med te og kaffevann, nøtter og annet godt.

Når man har strevd med å lage saft og plukket epler, slaktet og syltet, er det jo ekstra stas å ta det frem i en fin og koselig setting.

Så får vi liksom satt litt ekstra pris på det vi har laget igjennom hele året!

Rent vann på colaflaske bryter stilen akkurat passe til at vi slipper å falle i perfeksjonsfella. Her er vi ikke fanatiske, men liker å kose oss uten alt for mye styr.


Deilig hjemmebakt brød kommer ekstra godt til rette i en kurv, beskyttet av rene kjøkkenhåndklær. Plast får bare brødet til å smake gjær og bli bløt i skorpa.

Vi kunne ha pakket en vanlig matpakke, men det hadde nesten blitt mer arbeide. Ved å bare plukke med oss det vi hadde, og servere koldtbord på en av kistene, følte vi oss nesten litt kongelige der vi satt. Og skal man først ut og slite litt, skal man føle seg litt kongelig mens man venter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar